kamperen

Het eiland

Het eiland is ongeveer een halve hectare groot.
Op het eiland zijn meerdere kampeervelden waar je je tent kunt opzetten. Het is mogelijk dat er meer groepen aanwezig zijn.
De beheerder stemt met de kampeerders af welk deel van het terrein de groep mag gebruiken.
Op het eiland is het niet toegestaan om te graven.

 

Nattigheid

Omdat het eiland drijft als een spons is de grond nooit helemaal droog. Na een flinke regenbui kan het even duren voor het meeste water weer weg is. Hou er dan ook rekening mee dat het bij slecht weer een natte boel kan zijn.

 

Sanitair

Op het eiland staat een sanitaire unit met toiletten, een urinoir, wastafels en warmwater douches. De unit is aangesloten op het drinkwaterleidingnet.

 

Geen elektriciteit

Er is wel drinkwater, maar nagenoeg géén elektriciteit. Het eiland beschikt over een zonnecollector en deze levert genoeg op om één mobiele telefoon te kunnen opladen.
Als je continue online wilt/moet zijn, zorg dan dat je voldoende powerbanks bij je hebt.
Een aggregaat is niet toegestaan.

 

 

Overvaren

Alles wat je meebrengt voor je verblijf moet je zelf overvaren. Er zijn drie roeiboten beschikbaar. Dit hoort bij de charme van een onbewoond eiland en is een onvergetelijke ervaring.

 

Stoken

Op het eiland zijn stookplaatsen waar je een klein kampvuur kunt stoken. Soms is er stookhout aanwezig. Het is echter verstandig om zelf stookhout mee te nemen.

 

De Kajuit

De Kajuit is het stafhuisje op het eiland. Alleen het beheerteam maakt gebruik van de kajuit. Als de beheerder op het eiland is, is hij meestal hier te vinden. Als er niemand van het team aanwezig is kan je de beheerder wel altijd bereiken!

 

Aanwezig op het eiland

2 stookplaatsen, 6 biertafels, 3 roeiboten met peddels, 20 kano’s met peddels en reddingvesten.

kom je kamperen?

Heb je zin om op ons eiland te komen kamperen, maak dan hier snel je reserving.