reserveren

Fijn dat je bij ons wilt komen kamperen.

We willen je vragen om voor het maken van een reservering gebruik te maken van onderstaand formulier. Je ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie van ons.

Let op! Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de periode waarin je wilt komen kamperen, kan het voorkomen dat je het eiland moet delen met (een) andere groep(en). De beheerder zorgt voor de indeling van het eiland.
De aanwezige materialen zullen jullie in onderling overleg moeten verdelen.

Scoutingleden: € 4,50 per persoon/per nacht.
Niet-scoutingleden: € 7,50 per persoon/per nacht.

Het is ook mogelijk om het eiland te gebruiken voor een dagbezoek. In dit geval wordt in overleg met de beheerder gekeken naar de beschikbaarheid en een prijs afgesproken.

Reserveren en betalen

Een aanvraag voor reservering van Scouting kampeereiland Jisp geschiedt bij voorkeur per e-mail (reserveringsformulier). Daarna wordt de volgende procedure gevolgd:

• Je ontvangt van ons een bevestiging van je aanvraag, de aanvrager checkt of deze gegevens kloppen.
  • Na betaling van de borg op onderstaand rekeningnummer is de reservering definitief.
  • Uiterlijk 6 weken voor het verblijf is (naast de borg) het totaal verschuldigde bedrag in ons bezit.
  • Na ontvangst van de betaling ontvang je van ons een bevestiging van de betaling.
  • Bij reservering binnen 6 weken voor het verblijf wordt na ontvangst van de rekening het totaalbedrag, in één keer voldaan.
  • Niet tijdig betalen geeft ons het recht de reservering te annuleren.
  • De in deze voorwaarden genoemde annuleringscondities zijn van toepassing.

Reseveringsformulier

Algemene gegevens aanvrager

Bankrekeninggegevens i.v.m. met terugstorten borg

Gegevens groep